Voor jou van ons: Alle acties en promoties bij elkaar

Naast de onze voordelige prijzen en hoge kortingen, hebben wij ook altijd extra acties en promoties. Bekijk nu wat de actuele acties zijn en profiteer er vandaag nog van.

Cashback acties en geld terug aanbiedingen


Naast de acties die wij zelf aanbieden, zijn er ook acties die aangeboden worden door de leveranciers of fabrikanten zelf. Dit zijn vaak cashback acties of een promotie met een cadeau. Om je te laten profiteren van het beste voordeel en de leukste acties zijn wij continu op zoek naar deze extra promoties. Deze acties worden natuurlijk ook met jou gedeeld. Alle acties zijn te vinden op deze actie-pagina en verdere uitleg en handleidingen staan bij het artikel zelf.

Kom je er niet uit of heb je vragen dan staan wij voor je klaar.
Onze klantenservice is bereikbaar via mail en op werkdagen via de chat of telefonisch 024-64 55 111.

 • Tot 200 euro cashback op Fellowes papiervernietigers.

  Tot 200 euro cashback op Fellowes papiervernietigers.

  Klik hier om de cashback te claimen. Bekijk hieronder het overzicht van de cashback bedragen. Deze actie is geldig van 28 augustus 2023 tot en met 31 december 2023.

 • Een GoGift cadeaukaart bij HSM papiervernietiger

  Een GoGift cadeaukaart bij HSM papiervernietiger

  Bij aankoop van een van de deelnemende HSM papiervernietigers, ontvang je een gratis GoGift cadeaukaart. Voor het aanvragen van de waardebon ga je naar www.hsm.eu/voucher-promotion. Deze actie loopt tot en met 31 december 2023. 

 • Bic tot 40% korting!

  Bic tot 40% korting!

  Op diverse artikelen van Bic nu met 40% korting! Deze actie is gelding tot en met 31 december 2023.

 • Gratis flipchart pad bij aankoop van een flipover

  Gratis flipchart pad bij aankoop van een flipover

  Bij aankoop van een Nobo flipover ontvang je een gratis Nobo flipchart pad plain. Actie loopt tot en met 31 december 2023. Het gratis artikel is aan te vragen via deze website. Wil je de flipover meteen bestellen? Dan kan dat als je klikt op het plaatje. Productinformatie:

 • 10% korting op diverse artikelen van Kipling

  10% korting op diverse artikelen van Kipling

  Diverse artikelen van Kipling waaronder, etuis, lunchtassen, rugzakken, schooltassen etc. Nu met 10% korting. Uitgezonderd de laptoptassen. Korting loopt tot 31 december 2023. Let op: op=op.